Το καλάθι σας είναι άδειο.
Greek English
Greek English

Οφέλη Αρώνιας

Μαρτυρίες Πελατών

Γεια σας,
Νιώθω την ανάγκη να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, που με ωθήσατε να βάλω στην καθημερινότητα μου τον χυμό Αρώνια. Προσέχοντας την διατροφή μου και πίνοντας τον χυμό με τα τόσα ευεργετικά στοιχεία, κατάφερα να έχω την αρτηριακή πίεση στα φυσιολογικά επίπεδα και με την παρακολούθηση του γιατρού μου.
Είμαι στην διάθεση σας, Παναγιώτης Σέρρες 2016


Αγαπητέ φίλε Κωνσταντινίδη,
Παρήγγειλα το τσάι χωρίς να ξέρω ότι θα με βοηθούσε τόσο.
Το πήρα από περιέργεια για την γεύση του. Όπως είχα διαβάσει Η Αρώνια καταπολεμά τα βακτήρια και τους ιούς και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Απλά περίμενα να το δω. Έτσι κάθε μέρα δύο φλιτζάνια ήταν για μένα ότι καλύτερο. Το αποτέλεσμα? Τα τελευταία χρόνια οι ιώσεις μου προκαλούσαν λοιμώξεις με αποτέλεσμα να παίρνω πολύ συχνά αντιβιώσεις. Εδώ κι 9 μήνες από την στιγμή που άρχισα να πίνω το ευεργετικό τσάι σου δεν χρειάστηκε να πάρω ούτε καν παυσίπονο.


κ.Κατερίνα Α 67 ετών

¨Έχοντας τα τελευταία χρόνια χορτοφάγος και έχοντας ψάξει τα πάντα γύρω από την διατροφή, μπορώ να πω ότι ο χυμός είναι ότι καλύτερο έχω πιει τα τελευταία χρόνια. Ήξερα ότι η Αρώνια βοηθάει στην ζωτικότητα του οργανισμού και όπως επίσης και στις αθλητικές μου επιδόσεις.
Ελληνικός προϊόν και δεν τον αλλάζω με κάτι άλλο, γρήγορη εξυπηρέτηση στις παραγγελίες μου. Επίσης δημιούργησα και το δικό μου σνακ με τον αποξηραμένο καρπό Αρώνια, μέλι και γάλα αμυγδάλου. 

Κώστας Θεσσαλονίκη 28 ετών


Search