Το καλάθι σας είναι άδειο.
Greek English
Greek English

Νέα & Ανακοινώσεις

Μια μινι-συνέντευξη στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στην οποία ο κ.Κωνσταντινίδης Παντελής, μιλάει για την επιχειρηματική του δραστηριότητα, για τα προϊόντα της K-HEALTH PRODUCTS, τα οφέλη τους και που μπορείτε να τα βρείτε!

Η K Health Products συμμετέχει στο 1st GREEK DELI Festival και σας προσκαλεί την Παρασκευή 15 & Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017, από τις 18:00 μέχρι και τις 22:00, στον εξωτερικό χώρο του πολυχώρου biscotto coffee+ στην πλατεία του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos (Official) στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Η K Health Products συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία θα πραγματοποιηθεί 9 έως 17 Σεπτεμβρίου 2017 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Σας περιμένουμε στο περίπτερο 12 του Επιμελητηρίου Σερρών, για να δείτε από κοντά τα προϊόντα μας!

Μια ιδιαίτερα μεγάλη τιμητική διάκριση για την οικογένεια Κωνσταντινίδη και την εταιρία K HEALTH PRODUCTS στον TASTE OLYMP AWARDS GR 2017 ,που αποτελεί έναν διαγωνισμό εξειδικευμένης αξιολόγησης και ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ Τροφίμων & Ποτών από ειδικούς κριτές.

Search